Crew

Hans

Bestuurder/hoofdbrouwer/technicus

Hans had wel Bierbrouwer kunnen heten, zo groot is zijn passie voor het gele goud. Hij is De Man achter Brouwerij Leeghwater. Als het aan deze vernuftige alleskunner lag, was al het afgevoerde water uit het Land van Leeghwater al lang veranderd in craftbeer. Verbeteringen in de receptuur of in het brouwproces? Ook daar draait Hans zijn glas niet voor om.

Erik

Bestuurder/storyteller/visionair

Voor de meest creatieve ideeën moet je bij Erik zijn. Af en toe zijn ze wat wild, maar dat maakt ons absoluut niet minder enthousiast. Sterker nog, Erik motiveert ons om groot te denken. We vermoeden dat hij expres zijn warme, liefdevolle stem op zet als hij deze ideeën aandraagt. Maar dat vergeven we hem tijdens het luisteren al.

Malou

Bestuurder/organisator/
law&communicationlover

Malou is het type: als je iets doet, doe het dan goed. Ze is dag/nacht bezig met het wel en wee van de brouwerij, dus pas maar op als ze ergens iets van vindt. Met monsterargumenten en heldere taal overtuigt ze zelfs de grootste sceptici. Niet voor niets de drijvende kracht achter onze BrewCrew dus.

Daniel

Multimedia designer/
photoshopmagician/enthusiast

Zoals Daniel in het leven staat, zo zouden we allemaal wel in het leven willen staan. Een aanpakker met hoofdletter A, B en C. Niets gaat Daniel te ver, elk idee krijgt een eerlijke kans. Mocht het hem niet bevallen dan hoor je het trouwens ook. Hij steekt wel braaf zijn vinger op als hij iets wil zeggen.

Hannah

SchrijfSTER/taalpurist(-virtuoos)/
gezelligheidsdier

Iemand die zo creatief en relaxed tegelijkertijd is, kom je zelden tegen. Hannah knalt de ene na de andere tekst eruit en is niet bang om haar mening te verkondigen. En als je niet luistert, dan schrijft ze hem wel op. Inclusief metaforen, hyperbolen en allerlei andere stijlfiguren. Zo brengt Hannah leven in de brouwerij.

Bastiaan

Graphic designer/promotionmaterials/
stijlgevoelig

Knap is ie hé, die Leeghwater? Bijna net zo knap als Bastiaan, onze graphic-design-god. Deze jongen maakt de meest stijlvolle logo’s en ander beeldschoon ontwerpmateriaal, en is een graag geziene gast bij ieder relevant overleg. En dit alles ook nog eens met een nuchtere Noord-Hollandse grijns op zijn gezicht.

Joost

Event coördinator/hulpbrouwer/
musicmastermind

Wist je dat Joost ‘feestje’ betekent in het Oud-Westfries? Dat is niet waar, maar het was wel passend geweest. Met een flinke dosis groovy tunes op de achtergrond brouwt Joost op zijn best, en elk evenement wordt met hem een succes. De muzikaliteit stroomt door zijn aderen, en dat combineert toevallig uitstekend met Leeghwaterbier.

Moniek

Marketing strategist/meedenktank(je)/
charmeur

Als Moniek je met haar grote ogen aankijkt, ben je eigenlijk al verkocht. Vervolgens komt ze ook nog met briljante marketingplannen op de proppen, waar de strateeg van Facebook nog wat van kan leren. Kleine kanttekening: ze vraagt je wel eerst het hemd van het lijf. Maar dan zijn daar weer die ogen, hè.

Boris

Event coördinator/regelneef/
babbelaar

Vrolijk praatje hier, vlotte babbel daar en voor je het weet heeft Boris de boel weer geregeld. Van evenementen tot verkooppunten, deze jongen doet het allemaal. En niet op een patserige of vervelende manier, maar gewoon zoals hij is: sympathiek, gezellig en met een enorme gunfactor.